Ballerup OK

Indbydelse til

1. afdeling af Vinterlangdistance 2018-2019

søndag d. 25. november 2018

 
Mødested: Starten for alle baner foregår kl. 10:40 ved Værløse svømmehal, Kirke Værløsevej 60, 3500 Værløse. Mål afhænger af den valgte bane. Kort og Mellem vil have mål ved Værløse svømmehal. Lang og Ultra vil have mål ved Egedal, Egebjerghuse 27, 2750 Ballerup.
Det betyder, at mødestedet for Kort og Mellem er Værløse svømmehal senest kl. 10:30, mens mødestedet for Lang og Ultra er Egedal senest kl. 10:10. Vi vil sørge for, at deltagere på Lang og Ultra bliver fragtet til starten ved Værløse svømmehal. Er man på Lang eller Ultra og kører med en på Kort eller Mellem, behøver man naturligvis ikke at komme forbi Egedal.
Bemærk: Det hele er endnu kun på tegnebrættet. Der kan forekomme ændringer. Evt. ændringer vil blive skrevet i denne indbydelse.
Start: Samlet start kl. 10:40 for alle baner.
Kort: Værløse, Ryget og Hareskovene. Kun Lang og Ultra vil løbe gennem Hareskovene.
Banelængder: Kort: 4-5 km, Mellem: 6-8 km, Lang: 12-14 km, Ultra: 16-18 km
Væskepost: Ved Værløse svømmehal, vil der være en væskepost for Lang og Ultra, så man kan få lidt væske inden den sidste del af banen gennem Hareskovene.
Åbne baner: Vi har printet en del ekstra kort af alle banerne, så hvis du har lyst til at løbe med, så møder du bare op.
Kontrolsystem: SportIdent. Brikaflæsning foregår på Egedal. Husk at køre der til efter målgang ved Værløse svømmehal.
Forplejning: Efter løbet vil der blive serveret suppe med brød på Egedal.
Stævneorganisation: Banelægger: Alex Ottesen. Banekontrollant: Claus Cederberg. Stævneledere, stævnekontrollanter og dommere: Alex Ottesen og Claus Cederberg.
Mere information: Fællesindbydelse
Liveresultat: Undervejs vil der komme liveresultater på http://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=13178 - hvis vi altså kan få det til at virke.